OM NOR-TRADE


NOR-TRADE AS - en merkeuavhengig bilforhandler

Vi holder til rett ved E6 - godt synlig på Bilby`n, Sluppen i Trondheim - i samme bygg som Mekonomen, Hertz Bilutleie og Ryds Bilglass. vis a vis Statens Vegvesen,  

Vi  er en av de største i Midt-Norge på salg av elbil, - men for de med bil som hobby og lidenskap - finner du også et utvalg sportsbiler

Vi omsetter om lag 200 biler per år - de aller fleste med resterende norsk nybilgaranti.

Historien 2011 - 2021

 - Fra lekebiler til racerbiler- 

Firmaet Nor-Trade As ble i 2011 startet opp av Hugo Myrvold og Tord Malvik. Firmaet ble etter hvert hovedleverandør av underholdningsmaskiner til bl.a. Steen & Strøms kjøpesentre i Norge og Sverige etter at Rune Malvik erstattet Hugo.

Selskapet var i flere år den største leverandøren av undeholdningsmaskiner til kjøpesentre i Norge, og introduserte elektronisk betalingsløsning på underholdningsmaskiner i 2012. Varelager og portefolge ble solgt, og det ble investert videre i biler. 


Etter noen år med bilsalg på Lade, flyttet vi inn i  de moderne lokalene vi holder til i dag, i de tidligere SCANIA/SAAB/KIA lokalene på Bilby`n.

Selskapet feirer i år 10-årsjubileum - vi ser frem til de neste 10!

Sportsbiler

- Passion for det eksotiske - 


Vi hos Nor-Trade har ekte passion for eksotiske biler, og i en årrekke eid og kjørt flere typer sportsbiler, samt noen engelske sjeldenheter som McLaren og Aston Martin.

Den første i rekken var en rød Ferrari 348GTB, 1991 modell.


Man skulle kanskje tro at markedet i Norge for typiske sommerbiler er noe begrenset, men vi selger likevel en god del fra vårt showroom på Bilby`n året rundt.


Har du en spesiell bil du ønsker å selge, ta kontakt via vårt kontaktskjema her.

Tesla

 - Folkefavoritten - 


Størsteparten av bilene som har rullet inn og ut portene på Nor-Trade har vært folkefavoritten Tesla i alle mulige farver, utstyrsnivå og batteripakker.

Vi hos Nor-Trade har selv kjørt Tesla til daglig i flere år.


Hos oss har de aller fleste bilene både resterende norsk nybilgaranti (60 mnd./100.000 km. fra første gangs registrert i Norge) og nyere NAF test. Trygt for oss - trygt for våre kunder.


Se oversikt over alle våre biler her.


ELEKTRONISK SINGERING AV ALLE DOKUMENTER


- Covid 19 forholdsregler - juni 2021


Vi har lagt til rette for god avstand mellom selgere og kunder i vårt showroom. Hos Nor-Trade gjennomfører vi elektronisk signering av både kjøpekontrakt, finansieringsdokumenter og salgsmelding.


Husk Bank-id eller Bank-id på mobil når du skal handle bil. Dette gjør handelen både raskere og sikrere.


Engangs munnbind og håndsprit finner du ved inngangen.


Når du avlegger oss et besøk, må vi be om at du unngår å ta på bilene du ikke skal ha.

Munnbind anbefalt.


Her vil vi fortløpende oppdatere våre forholdsregler vedrørende smitteforebygging.