OM NOR-TRADE


NOR-TRADE AS - en merkeuavhengig bilforhandler

Vi holder til rett ved E6 - godt synlig på Bilby`n, Sluppen i Trondheim - i samme bygg som Mekonomen, Hertz Bilutleie og Ryds Bilglass. vis a vis Statens Vegvesen,  

Vi  er en av de største i Midt-Norge på salg av elbil, - men for de med bil som hobby og lidenskap - finner du også et utvalg klassikere og italienske racerbiler

Vi omsetter om lag 200 biler per år - de aller fleste med resterende norsk nybilgaranti.

Historien 2011 - 2021

 - Fra lekebiler til racerbiler- 

Firmaet Nor-Trade As ble i 2011 startet opp av Hugo Myrvold og Tord Malvik. Firmaet ble etter hvert hovedleverandør av underholdningsmaskiner til bl.a. Steen & Strøms kjøpesentre i Norge og Sverige etter at Rune Malvik erstattet Hugo.

Selskapet var i flere år den største leverandøren av undeholdningsmaskiner til kjøpesentre i Norge, og introduserte elektronisk betalingsløsning på underholdningsmaskiner i 2012. Varelager og portefolge ble solgt, og det ble investert videre i biler. 


Etter noen år med bilsalg på Lade, flyttet vi inn i  de moderne lokalene vi holder til i dag, i de tidligere SCANIA/SAAB/KIA lokalene på Bilby`n.

Selskapet feirer i år 10-årsjubileum - vi ser frem til de neste 10!

Italienske racerbiler

- Passion for det italienske - 


Alle ansatte hos Nor-Trade har ekte passion for italienske biler, og har siden 2007 eid og kjørt flere typer Ferrari og Lamborghini, samt noen engelske biler som McLaren og Aston Martin.

Den første i rekken var en rød Ferrari 348GTB, 1991 modell.


Selv om man skulle tro at markedet i Norge for slike biler er noe begrenset, selger vi likevel en god del fra vårt showroom på Bilby`n.


Har du en italiener eller en  annen spesiell bil du ønsker å selge, ta kontakt via vårt kontaktskjema her.

Tesla

 - Folkefavoritten - 


Størsteparten av bilene som har rullet inn og ut portene på Nor-Trade har vært folkefavoritten Tesla i alle mulige farver, utstyrsnivå og batteripakker.

Alle ansatte hos Nor-Trade har selv kjørt Tesla til daglig i flere år.


Hos oss har de aller fleste bilene både resterende norsk nybilgaranti (60 mnd./100.000 km. fra første gangs registrert i Norge) og nyere NAF test. Trygt for oss - trygt for våre kunder.


Se oversikt over alle våre biler her.


ELEKTRONISK SINGERING AV ALLE DOKUMENTER


- Covid 19 forholdsregler - 


Vi har lagt til rette for god avstand mellom selgere og kunder i vårt showroom. Hos Nor-Trade gjennomfører vi elektronisk signering av både kjøpekontrakt, finansieringsdokumenter og salgsmelding.


Husk Bank-id eller Bank-id på mobil når du skal handle bil. Dette gjør handelen både raskere og sikrere.


Alle naturlige berøringspunkt blir daglig desinfisert for å hindre smitte.

Engangs munnbind og håndsprit finner du ved inngangen.


Når du avlegger oss et besøk, må vi be om at du unngår å ta på bilene du ikke skal ha.

Munnbind påbudt inntil videre.

Her vil vi fortløpende oppdatere våre forholdsregler vedrørende smitteforebygging.