Reparer bilen din i dag og betal om 4 måneder

Søk om Handlekonto

 
 
 
 
Ja
Nei
 
 
 
 
Ved å inngå avtale med Santander Consumer Bank inngår du i Santanders kunderegister. Hovedformålet med vår behandling av personopplysninger er å samle inn, kontrollere og registrere de opplysningene som kreves før avtaleinngåelse samt dokumentere, administrere og gjennomføre avtalen. Personopplysninger kan også behandles som underlag for markedsføring. Når behandling skjer i markedsføringsformål kan også profilering forekomme for å rette tilpassede tilbud til deg hvorved du kan tilbys alternativt produkt eller kontaktes av en av Santanders samarbeidspartnere. Fullstendig informasjon om vår behandling av personopplysninger finner du i våre vilkår for behandling av personopplysninger. Jeg er innforstått med at jeg gjennom å kontakte Santander Consumer Bank kan reservere meg mot direkte markedsføring. Jeg forsikrer at oppgitte opplysninger er riktige og fullstendige og tillater at søknaden kredittprøves og at arbeidsgiver kan komme til å kontaktes. Santander forbeholder seg fri prøvelsesrett. Jeg forsikrer videre at jeg før jeg søkte har tatt del av Standardiserte Europeiske Forbrukerkredittinformasjon (SEF-skjema) og Santanders alminnelige vilkår for privat konto- og kortkreditt samt forbrukslån for Norge, hvilke bestemmelser herved vedtas.
 
 

Ønsker du å utsette verkstedregningen i 4 måneder?


Et uventet verkstedsbesøk kommer ikke alltid når det passer for din økonomi.

Hos oss kan du få utsatt betaling for verksted i 4 måneder.

Det koster kun et oppstartsgebyr på kr. 275,-, og du kan betale inn hele beløpet når du ønsker


Sammen med Santander har vi satt opp flere betalingsalternativer, enten du foretrekker delbetaling eller rentefri betalingsutsettelse. Du velger det som passer deg best.

Utsett betalingen i fire måneder

Ingen renter i den betalingsfrie periode

Kontokreditt inntil 75 000 kr

Du betaler bare et utsettelsesgebyr på 275,- ved oppstart

Du kan velge å betale inn hele beløpet eller dele opp i månedlige avdrag

Betal verkstedet senere

Med Handlekonto kan du utsette betalingen på et kjøp i 4 måneder. Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr på kr 275.

Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet eller dele opp i månedlige avdrag. Du betaler ingen renter i den betalingsfrie periode.


Delbetaling av verkstedsbesøk

Du kan også velge delbetaling fra første måned. Med denne løsningen kan du betale det beløpet som passer deg hver måned, og du får full fleksibilitet. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.


Slik søker du om Handlekonto

Ta kontakt med verkstedet og spør om hjelp til å opprette Handlekonto. De vil fylle ut en søknad for deg basert på dine opplysninger og sende den elektronisk til Santander  Consumer Bank.

Du kan signere med BankID. Ved godkjent søknad kan du handle samme dag og betale senere.


Handlekonto med Visa-kort

Når du oppretter en Handlekonto vil du få tilsendt et kredittkort fra Santander Consumer Bank.

Dette er et Visa-kort med følgende muligheter:
- Inntil 50 dagers rentefrihet på kortkjøp.
- Fordelsprogrammer som gir gode rabatter på opplevelser, produkter og tjenester. 
- Digital kopi av kortet som gjør det enklere å finne kortinformasjon når du ikke har det fysiske kortet tilgjengelig. 
- Tilgang til betaling gjennom Apple Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.
- Kontaktløs betaling.

Dersom du bruker kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det renter fra første dag. Minste månedlige betaling er 3,5 % av det du skylder, begrenset nedad til 199 kr. Varekjøp er gebyrfritt i Norge og har ingen årsgebyr. 


Betingelser 

Delbetaling og betalingsutsettelse forutsetter at du inngår kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering. Det påløper ingen renter i utsettelsesperioden, kun et gebyr for utsettelsen. Nominell rente er på 21,0 % med et periodegebyr på 50 kr (0 kr ved saldo under 1 000 kr). Dersom totalbeløpet ikke betales etter endt betalingsutsettelse, går du over til delbetaling. 


Priseeksempel

Du låner 20 000 kr og deler betalingen opp over 12 måneder. Effektiv rente blir da 30,4 %, kredittkostnaden blir 3 022 kr og kredittkjøpsprisen blir 23 022 kr. Få mer informasjon om priser og vilkår på https://www.santanderconsumer.no


Har du spørsmål?

Ta kontakt med Nor-Trade på e-post her eller ring Santander Consumer Bank direkte på telefon 51 83 60 60 mandag til fredag

8-21 og lørdag 9-19.